Havnen 4, st., 4700 Næstved

Fantastisk 4-V'er i "Det Gule Pakhus"

EJENDOM
Ejendommen blev opført i 1865 og kaldes "Det Gule Pakhus", da det pudsede murværk på bygningens ydre er malet i en skøn gul farve, mens alt ydre træværk prydes af røde nuancer. Synet af denne herlighed kan I nyde fra den hyggelige fliseterrasse ved bygningens front, hvor I grundet den østvendte placering kan nyde mange morgenstunder i solens skær. Det er tilmed her, at I nemt kan parkere bilen på de tildelte p-pladser.

INDRETNING
Boligen råder over 78 veldisponerede kvm og blev i 2015-2016 totalistandsat fra gulv til loft samtidig med, at den stadig bevarede sin charme. Alle hjemmets rum har nemlig synlige bjælker i elegante trænuancer, hvilket giver boligen en helt særlig stemning. I kan eksempelvis nyde denne stemning i det store køkken-alrum, hvor køkkenets bordplade i valnød smukt matcher de synlige bjælker samtidig med, at det flot kontrasterer de lyse overflader på køkkenlågerne. I kan fordele jer på hjemmets to værelser, der begge har indbyggede skabe, og samtidig glæde jer over, at hjemmet hertil rummer en stor repos samt en hems, der også kan bruges som soveværelser. Til sidst rummer lejligheden et stort badeværelse med gulvvarme og pæne fliser i mørke nuancer, der klæder de nydelige trædetaljer.

OMRÅDE
I er landet på én af Næstveds bedste og mest centrale lokationer med kun ét minuts gang til midtbyen, hvor I både kan klare indkøbene, shoppe løs i de mange gode butikker samt spise en dejlig middag eller måske tage i biografen. Det er tilmed nær ved, at I finder institution, skole og gymnasier, hvilket både inviterer den nye børnefamilie samt familien med større børn indenfor. Når dagen er travl, og I har brug for en pause, kan I nyde godt af de grønne omgivelser i Slagkilden samt den friske luft nede ved havnen, hvor husbådene i vinterperioden pynter smukt op med julelys og giver jer en dejlig udsigt, I kan nyde fra jeres terrasse.

Velkommen!