Præstøvej 90, 4700 Næstved

VILLA LIGE VED ÅSEN FYLDT MED CHARME OG SPÆNDENDE MULIGHEDER

På en attraktiv beliggenhed lige ud til Åsen får I en aldeles ugeneret have, der afsluttes smukt og frodigt af både birk og nåletræer, der strækker sig op mod den blå himmel. I kan både tænke og drømme stort her på Præstøvej 90.

Her kan I bo både smart og bekvemt, for I putter jer lige ved Åsen, hvor grønne stier kan føre jer forbi Næstveds gamle vandtårn på vej mod den gamle købstads foretagsomme kerne. Hele Næstved Centrum ligger faktisk inden for cykelafstand, og I finder en Fakta blot 100 meter fra hoveddøren. Alle fornødenheder er altså i umiddelbar rækkevidde fra hoveddøren. I får tilmed mulighed for at få grønt tag over hovedet lige uden for byen - I ligger lige i smørhullet mellem det driftige leben og udkanten af Næstveds store ro og natur med både skov, mark og sø.

Potentialet er massivt her, for I befinder jer ganske ugeneret på den grønne matrikel, hvor træer omfavner jer fra terrasserne. Her får I flere plateauer at bevæge jer på, og med en charmerende trætrappe op mod et vindende vue er denne matrikel fyldt med muligheder for jer, der elsker hyggelige pletter, hvor roen i den grad kan sænke sig. Desuden får I en stor dobbeltgarage, så bilerne kan stå tørt og godt.

Bungalow-stilen giver jer både stueplan at indrette samt gode arealer i kælderen. I bliver taget pænt imod fra entréen, der både åbner til et køkken og en stue, som I får i forbindelse. Ydermere finder I et toilet og to værelser i gavmilde størrelser, og kælderen gemmer på et rummeligt badeværelse samt værksted, fyrrum og et disponibelt rum. Gennemgående for huset er, at rummene modtager et gavmildt lysindfald takket være store vinduespartier, og med en brændeovn i stuen er I også sikret atmosfære og god sindsstemning med knitrende brænde, når solen går ned.

Her bliver det let at finde sig til rette, og vi glæder os til at vise matriklen og huset frem for jer!