Hjortevej 4, 4733 Tappernøje

Skøn 1-plans villa på lukket villavej

På en lukket vej i Tappernøje udbyder vi nu en etplansvilla fra 1974, der er løbende vedligeholdt og opdateret, så I får et godt familiehus, der fungerer fra dag et.

Med denne gode, isolerede beliggenhed bliver I en del af et fredeligt villakvarter med flere børnefamilier og et godt naboskab.
Tappernøje og den nærliggende by, Brøderup, har alt, hvad I får brug for af skole, daginstitutioner og indkøb, og på den måde er det ligetil at få hverdagen til at hænge sammen. Folkeskoven er et dejligt grønt område med legeplads, som blot ligger fem minutters gang fra boligen, og når I har brug for et større bymiljø med specialbutikker, kan en køretur på blot ti minutter tage jer til Præstø. Da der kun
er tre minutter til motorvejen, vil placeringen også tilfredsstille pendlerne, som nemt kan komme omkring i landet.

Huset præsenterer sig flot fra vejen, og der er anlagt en lukket have, som vil være nem at holde. Terrassen ligger godt i forhold til eftermiddags- og aftensolen med mulighed for at sidde længe ude i den lune sommeraften. Garagen, der er på hele 53 kvm, er helt unik med en muret hvælving i porten, mens der også er plads til at parkere i den flisebelagte indkørsel.

Glæd jer til en velholdt bolig på 169 kvm, hvor den gode planløsning byder på hele fire værelser - her får I meget hus for pengene. Alle værelserne er opdateret i 2021 med enten nye tapeter eller ny maling, ligesom der er sat nye radiatore op. De ligger alle samlet omkring en fordelingsgang, hvorfra I også kan tilgå et dejligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Der er opført et hyggeligt køkken-alrum
med brændeovn - her finder I et pænt og funktionelt nyere køkken med alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Et sæt franske døre åbner ind til en lys og behagelig stue, som ligger i god afstand fra husets soveafdeling, og dertil består boligen af en entre, et gæstetoilet og et bryggers med masser af opbevaring.

Velkommen til!