Skyttevænget 8, 4700 Næstved

God villa med fin beliggenhed i Næstved

Det bliver på Skyttevænget 8, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her har vi fornøjelsen af at byde jer indenfor i en charmerende villa fra 1954, der fordeler sig over 167 etagemeter. I stueetagen kan I se frem til to værelser, et badeværelse, en udestue og et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen. Førstesalen består af fire værelser og et walk-in-closet, mens kælderen rummer fire disponible rum og et bryggers. Velkommen indenfor.

Opholdsmiljøet i stueplan prydes af boligens originale trægulve, mens køkkenet er fra Vordingborg. Dette er opsat i 2016, og I får derfor et både stilrent og rummeligt sted til den fælles madlavning. For enden af køkkenet kan I placere spisesektionen, hvilket lader jer indrette stuens areal med de bløde møbler. Her er den sydvestvendte udestue en stor bonus, da den forlænger sæsonerne og giver jer et skønt sted at nyde eftermiddagskaffen.

I 2016 blev førstesalen renoveret og isoleret, og her venter mange hyggelige værelser med loft til kip og fritlagte bjælker. Under nogle af gulvtæpperne ligger trægulv, og så er badeværelset udstyret med gulvvarme og en bruseniche.

Den private have byder på mange muligheder for leg for familiens yngste, ligesom der kan anlægges terrasser, plantekasser og måske et drivhus, hvis I ønsker at være selvforsynende i basisgrønt. I bosætter jer på en lukket vej, hvor der er både fredeligt og børnevenligt.

Kvarteret er aldeles attraktivt med ti minutters gang til centrum og få minutter til fods til Ellebækskolen afd. Kildemark og Kornblomsten daginstitution. Dagligvareindkøb og Næstved Station er ligeledes tæt på adressen, og det samme gælder Kalbyris Skov og kysten.