Sct Mortens Gade 5C, 1. 3., 4700 Næstved

Dejlig andelslejlighed, lige i hjertet af Næstved

Tag springet og flyt til Næstved, hvor denne dejlige andelslejlighed i bymidten venter dig. Du får fornøjelsen af en rummelig, toværelses bolig, hvortil du kan nyde fred, ro og solstråler på altanen. Glæd dig også til at bo lige midt i byen med gåafstand til det hele. Der er mulighed for en hurtig overtagelse.

Med bopæl på Sct. Mortens Gade 5C er du garanteret en indholdsrig beliggenhed i centrum, hvor du let kan ordne dagligvareindkøb og udforske Næstveds forretninger, caféer og barer. Samtidig har du få skridt til Næstved Station samt udsigt til den flotte Sct. Mortens Kirke fra gaden. Du kan få et afbræk fra byen i den grønne oase Munkebakken, der ligger 300 meter fra matriklen, eller i den store skov Herlufsholmskoven.

Ejendommen fra 2002 præsenterer sig lys og åben, med direkte udgang til altanen. Stuen udgør boligens primære opholdsmiljø, hvor det er nærliggende at samle familie og venner om stemningsfulde stunder. Det store opholdsmiljø løfter også sløret for et nydeligt køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen.

Endvidere står et indretningsvenligt værelse klar til at danne ramme om din nattesøvn, ligesom du får rare forhold for brusebade og tandbørstning på badeværelset. Her mærker du også gulvvarmen, og på praktisk vis er der plads til en vaskesøjle.

På altanen kan du se frem til frisk luft og sol fra syd. Ydermere er det en særdeles sund andelsforening, du bosætter dig i, hvor der tillige er elevator i bygningen og gode parkeringmuligheder i gården, hvor foreningen har brugsret til 9 parkeringspladser.

Alt i alt får du pragtfulde forhold, hvad angår både bolig og beliggenhed.