Enghavevej 1, st., Næstved By, 4700 Næstved

Hyggelig stuelejlighed centralt i Næstved - Lydisolerende vinduer fra 2021!

I den centrale del af Næstved tæt på stationen ligger denne fine ejerlejlighed, som nu kan blive dit nye hjem. Lejligheden fremstår i pæn stand og indeholder en stue, et stort spisekøkken, et soveværelse og et badeværelse. Dertil kommer egen parkeringsplads. Velkommen til.

Du flytter ind på en rolig vej med alle dagligdagens nødvendigheder lige ved hånden. Bussen kører to minutters gang fra hoveddøren, og du kan også hurtigt spadsere til de nærmeste indkøbsmuligheder. Næstved Station ligger knap 900 meter herfra, og så der heller ikke langt til Herlufsholmskoven, hvor du kan gå eller løbe ture i de smukke omgivelser.

Lejligheden befinder sig i stueplan i en pæn rødstensejendom fra år 1900. I 2013 er der installeret fjernvarme, og så er alle vinduer med lydisolerende trelagsruder fra KPK fra 2021. Du bliver en del af en velfungerende ejerforening med fællesvaskeri i kælderen og eget skur evt. til cykler, og så er det desuden værd at nævne, at der er fibernet på vejen, som kan tilsluttes.

Stuen og det store spisekøkken ligger i åben forbindelse og skaber dermed et dejligt, stort opholdsrum, hvor du nemt får plads til at have gæster på besøg. Stuen indrettes let med en hyggelig sofakrog, mens langbordet kan arrangeres nær køkkenet, så de varme retter hurtigt kan serveres. Selve køkkenet er nydeligt med hvide fronter og de gængse hårde hvidevarer.

Videre venter dig et lyst og rummeligt soveværelse, hvor både dobbeltsengen og klædeskabet kan stå, ligesom der også er rum til andet møblement såsom et mindre skrivebord. Til slut får du et fint badeværelse med en muret bruseniche og et vindue, så dampen fra badet nemt lukkes ud.

Skal denne skønne lejlighed være dit nye hjem? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.