Sneserevej 56, Store Røttinge, 4733 Tappernøje

Dejlig villa med udsigt over marker udenfor Tappernøje

Turen går til Tappernøje, hvor I på Sneserevej 56 skal se nærmere på en villa, der ligger i ekstraordinært smukke omgivelser. Glæd jer til horisontkig over marker, hyggelige havekroge og masser af dekorative, farverige planter, der er med til at skabe en indbydende stemning på den 3.300 kvm store, frodige grund.

Højt på grunden ligger boligen fra år 1900, der fordeler sig over 115 kvm i halvandet plan med 18 kvm kælder. Her får I to disponible rum, to værelser, et badeværelse, en havestue og et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen. Dertil to skønne altaner med udsyn, hvoraf den ene er overdækket, samt en stue på førstesalen, der er renoveret i 2020.

Hjemmets samlingspunkt bliver stuerne og køkkenet, der er med elementer fra Vordingborg. Fritlagte bjælkelofter, bærende bjælker og det pæne trægulv er med til at skabe en hyggelig og charmerende atmosfære, som omgiver rummet, hvor I kan have en spisesektion og et loungesæt. Dertil kan det blødere møblement stå godt i stuen på førstesalen, der har loft til kip og en flot udsigt fra brede vinduer.

I havestuen er der gulvvarme, god udsigt og plads til et spisebord, så I kan forlænge sæsonerne herude, når vejret ikke er til at fortsætte ude på den omgangsrige altan. I soveværelset er der trægulv og fin plads til indretningen, mens det ekstra værelse kan benyttes lige efter jeres behov.

Igennem haven løber en bæk, og i den bagerste del finder I et drivhus og et udhus, der har fået skiftet tag i 2021. Ydermere er der i haven en del frugttræer, som I kan benytte til lækre kreationer i køkkenet. I bor desuden tæt på Folkeskoven, Børnehaven Nattergalen og motorvejen, mens dagligvareindkøb og Korskildeskolen nås efter en kort køretur.