Fredensvej 26, 4700 Næstved

Velindrettet villa med lukket have i Næstved

Søger I en bolig med en god planløsning? Så skal I vende blikket mod denne villa i Næstved. Her får I en soveafdeling på førstesalen og et opholdsmiljø i stueetagen, som sikrer jer både privatliv og socialt samvær med familien. Læg dertil en central beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en dejlig base for familielivet.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er den rummelige stue med en pæn lofthøjde og et fint lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. I stuen kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller blot nyde en stille stund på sofaen.

Tilmed får I endnu en stue med mange indretningsmuligheder. Køkkenet er udstyret med rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Videre er der et disponibelt rum og et badeværelse med bruseafsnit.

Førstesalen rummer tre værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge. Her kan I udover et soveværelse indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der to disponible rum.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, lukket have med en terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Som prikken over i'et er der et skur samt et muret udhus med et værksted og et bryggers med en håndvask og plads til vaskefaciliteterne.

Beliggenheden er pragtfuld med bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot 750 meter, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Ligeledes er der kort afstand til Rådmandshaven og centrum, mens Næstved Storcenter er bare en cykeltur væk. Afslutningsvis får I nem adgang til togstationen.

Kom og oplev boligen.