Hindholmvej 1, 4250 Fuglebjerg

MODERNISERET VILLA MED HERSKABELIGE TRÆK

Nu kan I blive de heldige indehavere af en smuk villa fra 1927, der blev moderniseret i 2020-21 med respekt for stedets oprindelige charme.

Beliggenheden er ideel for jer, som ønsker at bo i landlige omgivelser, og fra ejendommens altan, er der et dejligt kig ud over de åbne marker. På denne adresse vil I desuden være tæt på alt, hvad I får brug for, og det tager kun fem minutter at køre til supermarkederne i Fuglebjerg - her finder I også sport, daginstitution og folkeskole, mens Hindholm privatskole blot er få hundrede meter væk. Når I får brug for et større bymiljø, kan I inden for et kvarter besøge Slagelse eller Næstved, og dertil finder I et busstoppested ganske tæt på boligen.

Villaen giver et flot førstehåndsindtryk fra vejen, og indkørslen fører hen til en carport med plads til bilen, mens der også er etableret et skur med mulighed for opbevaring. Gårdhaven danner det fineste udgangspunkt for afslapning i det fri, da I her kan nyde solen helt ugeneret det meste af dagen i sommermånederne. I haven er der plads til fangeleg, såvel som boldspil, og det er tydeligt, at der er blevet passet godt på ejendommen med løbende vedligehold.

Boligen byder på mange flotte detaljer, og den er moderniseret med kvalitetsgulve i flere rum. Tag nu bryggerset, der gennemgik en større renovering i 2020 og nu kan imponere med bl.a. et smukt murstensflisegulv og indbyggede spots. Køkkenet fremtræder ligeledes i flot, moderniseret stand - her er loftshøjden hævet, så den kan måle sig med de høje lofter i stuen og spisestuen, der ligger en suite. Trappeopgangen fik også en tur under moderniseringen, og den giver bl.a. adgang til en charmerende havestue. Dertil finder I et gæstetoilet og et istandsat værelse i stueplan, mens I på første sal bliver mødt af en hyggelige stue med brændeovn, loft til kip og udgang til altanen - herfra kan I tilgå et værelse med adgang til et lækkert badeværelse fra 2020.