Næstvedvej 18, Fensmark, 4684 Holmegaard

Hyggelig 1 plans villa i hjertet af Fensmark

Hyggelig 1 plans villa med god central beliggenhed i hjertet af Fensmark. Der er gåafstand til offentlig transport, den lokale bager og den populære SuperBrugsen, herudover en kort cykeltur til Holmegaardsskolen - og hallen.

Villaen fordeler sig på 129 velindrettede kvadratmeter. Ud over selve boligen, har man en garage på 21 m2 og en dejlig have tilplantet med græs, buske og træer.

Ejendommen er opført i 1964, i gule mursten med sort eternittag. Taget er renset og malet i 2021. Herudover er alle vinduer og døre skiftet i perioden 2004 - 2010, med undtagelse af et lille vindue ud mod indkørslen.

Boligen opvarmes via Fjernvarme.

Villaen indeholder entré, badeværelse med bruseniche, rummelig stue med plads til både spiseafdeling og sofaafdeling, hvor der også er udgang til terrassen. Herudover er der 3 værelser, et køkken med spiseplads og udgang til lille spisekammer samt bryggerset.

Fensmark er beliggende lige nord for Næstved på den anden side af Næstved Stor- og MegaCenter og kun ca. 15 min. kørsel til motorvejs til- og frakørsel i Rønnede.

I Fensmark er der gode indkøbsmuligheder, en aktiv idrætsforening til store og små, god adgang til offentlig transport, bibliotek, skole med en tryg skolevej, børnehave, vuggestue, store grønne områder og skøn natur i form af Stenskoven og Holmegaard Mose.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag!