Sønderbyvej 12, Blangslev, 4700 Næstved

Flot og charmerende villa i Blangslev nær Næstved

Nu kan I finde jer godt til rette i denne indbydende villa, hvor en smuk beliggenhed i Blangslev følger med. I får fornøjelsen af et hjem med mange anvendelsesmuligheder, et skønt nærmiljø samt en have med udsigt til åbne marker. Boligen på 161 m2 fordeler sig i halvandet plan med blandt andet et stort og luftigt opholdsmiljø. Hertil får I desuden en separat bygning med et værksted på 130 m2 med eget badeværelse samt to disponible rum.

Ejendommen er placeret som det sidste hus i Blangslev ud mod markerne og er en koteletgrund med kun en nabo mod vest. Huset præsenterer sig flot med en malet facade toppet med et rødt tag.
Træd med indenfor gennem en smuk hvælving, som byder jer velkommen i entréen, hvorfra hjemmet udfolder sig i en nem og god planløsning. Husets primære opholdsmiljø er en omfangsrig og lys stue, der ligger i åben forbindelse til køkkenet. Stuen forsyner jer med et dejligt lysindfald såvel som en udgang til terrassen, der strækker sig i hele husets længde. Videre har etagen også et praktisk bryggers, ligesom I også finder et badeværelse med brus.

Tag trappen op til første sal, hvorfra en rummelig repos leder jer mod to fine værelser samt husets andet brusebadeværelse. Som bonus er der indlagt fibernet til ejendommen.

Udenfor råder I over en pragtfuld grund, hvor I kan se frem til at høre fuglene synge og rådyrene kigge forbi. Haven er omkranset af store træer, og heriblandt er der tre kirsebærtræer, mens I også finder frugter såsom mirabeller og blommer.

I bosætter jer i et område med kort afstand til naturrige områder, ligesom I via et stisystem er tæt på både indkøb, idrætsfaciliteter, pasningstilbud og Fladsåskolen. Man befinder sig også en kort køretur fra Sydmotorvejen E47.
Større indkøb klares endvidere nemt efter en kort køretur på 15 minutter til Næstved Storcenter eller Næstved Centrum.