Slettevej 71, 4160 Herlufmagle

Velindrettet rækkehus med nem grund i Gelsted

Søger I en velindrettet bolig med en god beliggenhed? Så skal I vende blikket mod dette nydelige rækkehus i Gelsted nær Næstved. Her får I fire værelser og en stue, der sikrer jer plads til såvel privatliv som socialt samvær med familien. Læg dertil en rolig beliggenhed nær hverdagens gøremål og grønne områder, og resultatet bliver en skøn base for familielivet.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er det herlige køkken-alrum, der samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet har rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Herfra får I adgang til et opbevaringsrum og terrassen. Herudover er der to værelser og et badeværelse med gulvvarme. Desuden har den førnævnte entré plads til vaskemaskinen.

Førstesalen rummer yderligere to værelser, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge. Så med i alt fire værelser får I et væld af muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der en indretningsvenlig stue med velplacerede vinduer, der sikrer et skønt lysindfald. Desuden skal det nævnes, at huset har fået isat to Velux-ovenlysvinduer i 2020 samt udskiftet havedør og vinduer i stuen i 2012.

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som er så nem at vedligeholde, at I fremfor lugearbejde kan læne jer tilbage på én af de to terrasser og nyde livet under åben himmel. Som prikken over i'et er der tilknyttet et udhus og en fælles parkeringsplads.

I hverdagen finder I bus, indkøb og daginstitution indenfor en radius af én kilometer, mens de grønne områder sætter tempoet ned med afslapning og hyggelige gåture. I kan også glæde jer til gode cykelforbindelser til Herlufmagle med både skole og sportsfaciliteter. Afslutningsvis tager det blot ti minutter at køre til Næstved Storcenter.

Kom og oplev boligen.