Spurvevænget 31, 4700 Næstved

Flot renoveret 1970 er villa i roligt og børnevenligt kvarter

I et roligt kvarter i Næstved Syd venter denne forvandlede 1970'er villa på, at I rykker ind med flyttekasser og boligdrømme. Beliggenheden nær skole, pasningstilbud og indkøb er perfekt i børnefamiliens travle hverdag. I bliver en del af en sund grundejerforening, og så kan I se frem til et flot hjem med tre værelser, et indbydende opholdsmiljø samt en hyggelig have til de varme sommerdage.

Placeringen for enden af en lukket vej gør det let for børnene at finde løbehjulet frem og mødes med vennerne. Samtidig kan I hurtigt løse hverdagens puslespil med korte afstande til alle nødvendigheder, herunder den populære Sct. Jørgens Skole. Bussen stopper nær hjemmet, så I kan hurtigt sætte kursen mod centrums mange tilbud, mens I på samme vis drager fordel af nærheden til vandet. Tag en tur til Jakobshavn, og nyd stemningen, eller måske en udflugt til Gavnø Slot er på programmet.

Boligen er opdateret med udskiftning af gulve i 2017, og samme år kom brændeovnen og Vordingborg-køkkenet til. Bryggerset fra 2020 er opstillet med samme type elementer som køkkenet, og ligeledes blev der i denne periode monteret et fyr og renoveret badeværelser. Slutteligt kan det nævnes, at udvendige døre og næsten alle vinduer er fornyet i perioden 2017-2021.

Kvadratmeterne fordeler sig over det smarte køkken, hvor emhætten er indbygget i loftet, og den åbne forbindelse til stuen lader jer være sammen på tværs af aktiviteter. Fra stuen er der dør til en overdækket terrasse og nem adgang til det ene badeværelse. Den modsatte del af huset er dedikeret til tre værelser, badeværelset med kar og bryggerset, som leder jer videre til carporten.
Den nemme have er klar med mange soltimer på terrassen. Skulle der komme en regnbyge, kan I sætte jer under overdækningen. Haven grænser op til et lukket og ugeneret grønt areal, hvilket giver børnene en formidabel legeplads.