Dystedvej 39, 4684 Holmegaard

Fantastisk villa lige ud til gadekæret

Leger I med tanken om en villa i naturskønne omgivelser? Så kan I nu gøre tanke til virkelighed med denne gode bolig, der er placeret i Dysted. Villaen rummer 137 m2, i to plan med en hyggelige stue og spisestue i stueplan samt værelsesafdeling på førstesalen. Hertil hører et værksted, en carport samt en frodig have.

Udefra præsenterer villaen sig pænt med kreative detaljer i murværket, hvide Velux-vinduer og solceller på taget. Derudover er huset med jordvarmeanlæg og har energimærke B.

Som I træder inden døre, vil I hurtigt bemærke den hyggelige atmosfære med kipført loft i stuen, fritlagte loftsbjælker og varme nuancer. I stuerne kan I indrette med et spisebord i den ene del og en blød sofa i den anden ende. Videre har I køkkenet, der er med hvide fyldningsfronter, lofthængt emhætte og har plads til et mindre spisebord til hverdagens måltider. Badeværelset er med bruseniche. Derudover finder I et værelse og et par disponible rum i stueplanet. Desuden er der gulvvarme overalt i boligen på nær køkken og entré.

Bevæger I jer op på førstesalen, venter der fire gode værelser med et skøn lysindfald fra tagvinduerne. Førstesalen er etableret i 2004 og fremstår pæn og indbydende.

Udenfor kan I glæde jer over en hyggelig fliseterrasse mod vest og en naturskøn have med tæt beplantning, store træer og flere solkroge.

Med adresse på Dystedvej 39 bosætter I jer i landlige omgivelser, og samtidig har I blot et kvarter til Næstved i bil. Inden for en radius af fem kilometer har I daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og indkøb.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os allerede i dag.