H C Andersens Vej 57, ST. MF., 4700 Næstved

Fin 2V’er med lukket altan i det attraktive Digtervejskvarter i Næstved

Nu kan du overtage nøglerne til denne toværelses ejerlejlighed i stueplan med en eftertragtet beliggenhed i Digterkvarteret nær Næstved centrum og alle dagligdagens gøremål. Lejligheden rummer en stue, et køkken, et soveværelse og et badeværelse, mens du også kan glæde dig til den lukkede altan mod sydvest. Velkommen til.

Den gode beliggenhed i det rolige kvarter giver dig nem og hurtig adgang til alt, hvad du har brug for i hverdagen. Få minutters gang fra adressen kan du hoppe på bussen, mens indkøbene også let klares til fods. Der er både skole og daginstitution i nærheden, og endelig bringer cyklen dig ind til byens hyggelige centrum med butikker, spisesteder og Næstved Station.

Lejligheden befinder sig i en pæn ejendom fra 1968 med gratis parkeringspladser og skønne, grønne områder med legeplads og bordbænkesæt, hvor du kan tilbringe sommeren udendørs. Hertil hører et lille, privat kælderrum til opbevaring.

Rundturen inden døre starter i stuen med et fint lysindfald fra sydvest fra vinduerne og døren ud til altanen. I praktisk, åben forbindelse ligger køkkenet, som er forsynet med en vaskemaskine, så du slipper for turen på fællesvaskeri. Du kan trygt gå til ro om natten i soveværelset med udgang til altanen, og så kan du nyde et langt, varmt bad i karret på badeværelset med brus ovenover. Som en ekstra bonus er der et mindre, disponibelt rum med et fast skab, som du eksempelvis kan benytte til garderoben.

Afslutningvis venter dig en fortrinlig altan, som er lukket af, så den kan bruges allerede i de tidlige forårsmåneder. Du kan også nemt åbne vinduerne, når det bliver for varmt, og nyde den friske luft og solen fra sydvest.

Har du fået lyst til at se mere? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.