Sandstien 18, 4160 Herlufmagle

God villa med flot beliggenhed ud til åbne marker

Drømmer I om en have, der har plads på hele 1.093 m2 til hobbyprojekter og sommerfester, og hvor I har udsigt til marker og horisont, som kan nydes over et stille glas fyraftensvin? Sandstien 18 kan meget vel være lige det hjem, I søger. I får 120 m2 boligareal med 84 m2 kælder, der i stueetagen fordeler sig på to værelser, et toilet, et badeværelse, et bryggers, et køkken og en stue. I begge ender af boligen er der udgang til terrasser, så I får ideelle muligheder for at betragte omgivelserne.

Kælderen består, foruden en rummelig garage med værksted, af fire disponible rum i varierende størrelse, hvor det ene er forberedt til toilet og et andet anvendes som viktualierum. I kælderen som i øvrigt kan opvarmes med brændeovn er det kun fantasien, der sætter grænser for jeres anvendelsesmuligheder.

Opholdsmiljøet i stuen har trægulve og får et generøst lysindfald fra det omfangsrige vindue ud til den store træterrasse fra 2021, hvor du ligeledes har en fantastisk udsigt ud over Gelsted. Her kan indrettes med spisesektionen såvel som sofaarrangementet i den rummelige stue.

I køkkenet er der også gjort klar til hverdagens spisebord, hvor de hurtige måltider kan indtages, og så er elementerne fra Vordingborg Køkkenet. Herfra tilgås bryggerset, som er udstyret med gulvvarme, mens badeværelset har en elegant bruseniche i glasbyggesten.

Den smukke beliggenhed kan nydes flere steder i haven, der i hjørnet rummer et skur og et gammelt hønsehus. Her er flere æbletræer og en figenbusk samt farverige planter og krydderurter. Desuden er der græsplæne til leg for familiens yngste, og så er I tæt på daginstitution, skov og sø, dagligvareindkøb og Susåskolen afd. Herlufmagle.