Vættehøjen 44, 4700 Næstved

Velindrettet rækkehus med lukket have i Dyssegården

Søger I en bolig med en funktionel planløsning? Så skal I vende blikket mod dette rækkehus i Næstved Syd. Her kan I glæde jer til hele fire værelser og en rummelig stue, der sikrer jer plads til såvel privatliv som socialt samvær med familien. Læg dertil en god beliggenhed nær hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet. Velkommen til Vættehøjen 44.

Indenfor udfolder boligen sig via en veldisponeret planløsning, som udnytter hver og én kvadratmeter. Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og køkkenet, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede glaspartier, der både sikrer et pænt lysindfald og giver udgang til terrassen. HTH-køkkenet er udstyret med et nyt Blomberg-komfur fra 2020 og fin opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Boligen rummer hele fire værelser med et væld af muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden er det ene værelse særligt praktisk med et indbygget skab. Videre finder I et badeværelse med en bruseniche og gulvvarme. Endelig er der et bryggers med en pladsbesparende vaskesøjle.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, lukket have, der er så nem at vedligeholde, at I frem for lugearbejde kan læne jer tilbage på den overdækkede terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten. Som prikken over i'et er der tilknyttet et udhus og en fælles parkeringsplads.

Beliggenheden er pragtfuld bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af halvanden kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. På cykel er der heller ikke langt til Næstved centrum og Sct. Jørgens Butikscenter.

Kom og oplev boligen.