Parkvej 30, 1. TH., 4700 Næstved

Flot renoveret 3V lejlighed

På Parkvej 30 får I mulighed for at flytte ind i en flot renoveret lejlighed i Næstved, som fik den store tur i 2017. I kan derfor se frem til et indbydende og moderne hjem, som fordeler sig over to værelser, en stue og et køkken. Hertil er der også en altan og en elevator, som kan sende jer til første sal med indkøbsposerne. Velkommen til.

I bosætter jer tæt på Sct. Jørgens Centret, som byder på et væld af butikker og gode dagligvarebutikker, som gør jeres hverdag let som en leg. Hertil er der fem minutters bustur til Næstved Station. I er omgivet af flere legepladser, og endnu én er netop på vej. Her vil børnene elske at bruge deres energi, og I kan som bonus holde øje med dem fra altanen. Der er endvidere flere gode muligheder for at samles på bordbænkesættene, der er placeret på fællesarealerne.

I kommer til at bo på første sal, og indenfor venter jer en dejlig stue med et behageligt lysindfald takket være de brede vinduespartier mod vest. Stuen er prydet med Versace-tapet, som også ses i gangen. Stuen er nem at indrette med både spiseareal og et komfortabelt sofahjørne, og køkkenet fremstår nydeligt med hvide elementer. Her er der en fornuftig mængde opbevaringsplads, og bagvæggen er beklædt med sorte og hvide fliser i et flot mønster. Der er som bonus både installeret vaskemaskine og opvaskemaskine. Yderligere kan I se frem til to værelser i lejligheden, hvoraf det ene har et walk-in-closet. Badeværelset har glimmerfliser og en separat bruseniche med glasbyggesten.

Fra stuen kan I tilgå altanen, som har dejlig eftermiddagssol og aftensol.

Vil I se mere? Kontakt os i dag.