Vejgården 52, 4160 Herlufmagle

Flot familievilla, hvor der er tænkt på det hele

Åbne, lyse rum med loft til kip og store vinduer, en dejlig grøn have og en regulær voksenafdeling og en separat børneafdeling. Vi mener det, når vi siger, at der i denne 168 m2 etplansvilla i Herlufmagle er tænkt på alt det, en moderne familie har behov for.

Det første, I møder, når I ankommer til villaen fra 2008, er en integreret carport og udhus med plads til to biler. Herfra er der indgang til et godt bryggers, som måske ikke er husets mest inspirerende feature, men I bliver glade for det, når hunden er våd eller ungerne kommer hjem med mudder over alt.

Fordelingsentréen giver passage til to værelser og badeværelse, der sagtens kunne egne sig som børne- og teenageafdeling. Det lyse, imødekommende køkken-alrum byder på et vinkelkøkken med god bordplads og en hyggelig samtale-ø med siddepladser. Køkkenet er holdt i lyse materialer med en praktisk bordplade og masser af opbevaring i skuffer og skabe.

Franske døre lukker af mellem køkken-alrummet og den rummelig stue med generøse vinduer og udgang til den halvt overdækkede terrasse med kig til haven. Fra husets spisesektion i køkkenet finder I også vejen til det, der kunne blive voksenafdelingen, hvor et stort værelse via et walk-in-closet forbindes til et skønt, lyst badeværelse med kar.

Hjemmet i Herlufmagle, tæt på både Næstved og Ringsted, ligger i gåafstand til Susåskolen og daginstitutionen Eventyrhuset, ligesom både indkøb, idrætshal og fodboldbane ikke er mere end en cykeltur væk. Trænger I til smuk natur, har I kysten knap 10 kilometer fra adressen, mens Capions Skov og Nørremosen ligger under tre kilometer væk. Begge oplagte steder for børn og hund at finde både jord, mudder og sjove stunder.