Holmevej 62, Brandelev, 4700 Næstved

Villa med fredskov i baghaven og marker i forhaven - Ny Luft-til-vand varmepumpe august 2021

Hvis jeres store ønske er en bolig med en masse muligheder i landlige omgivelser, så er denne bolig 10 minutter uden for Næstved noget for jer. Her får I nemlig en fin ejendom med rum til hele familien, en dejlig have og skoven lige i baghaven.

På Holmevej 62 finder I denne rummelige villa fra 1928, som byder på 194 m2 bolig, og hertil er der yderligere 27 m2 i kælderen, som kan benyttes til opbevaring. Til boligen hører en 1,2 hektar stor grund samt flere separate bygninger med plads til for eksempel en gildesal. Alle ejendommens bygningerne er blevet vedligeholdt løbende og der er tilmed indlagt og tilsluttet fibernet.

Indenfor bliver I mødt af et flot køkken med køkkenø og en mindre spiseplads. Køkkenet har lyse skabselementer med udskårne detaljer og et funktionelt design med en AEG-indbygningsovn samt en keramisk kogeplade. Tilstødende køkkenet er der hele to stuer, så I har god mulighed for at indrette jer med en spisestue også. I hjemmets stueplan finder I desuden et værelse og et badeværelse med brusekabine og et lækkert spa-bad. På førstesalen kommer I til yderligere tre værelser og et brusebadeværelse.

Til jeres nye hjem hører en fin have med græsarealer, højbede og swimmingpool. Her er også en flisebelagt terrasse, hvor den landlige idyl kan nydes, mens bøfferne steger på grillen. I haven findes desuden en lang række spiselige lækkerier såsom æbler, pærer samt blommer og I kan også gå ombord i blåbær, ribs og solbær.

Med nøglerne hertil er I nær den skønne, danske natur, og jeres nye hjem ligger flot med fredskov som baghave og marker foran huset.

Her er fredelige omgivelser og gode naboer, og med en placering tæt på Mogenstrup, er der kun en kort køretur til indkøb, daginstitution, Fladsåskolen Afd. Mogenstrup og idrætsfaciliteter, og efter kun tyve minutters kørsel når I Sydmotorvejen og efter kun 15 minutter når i Næstved centrum.