Skovløbervej 11, 4243 Rude

Lækkert fritidshus ved Bisserup Strand

Kun få gange i livet er det muligt at erhverve sig så fantastisk en ejendom som dette dejlige fritidshus, der er højt placeret på en 1460 m2 stor grund med udsigt over Bisserups hyggelige sommerhusområde og lyden af brusende bølger. Her får I få minutters gang til den skønneste badestrand, og I kan dagligt nyde den friske duft af saltvand, når I sidder på den store træterrasse, der omgiver boligen.

Huset er opført i 2003 og står i flot og indflytningsklar stand med, nymalede facade i ceder træ, et flot, sort tegltag og gulvvarme i samtlige rum. Husets sekskantede form giver anledning til en spændende indretning, hvor de fire flotte værelser er placeret på nordsiden af huset, mens det store, åbne opholdsmiljø åbner sig mod syd.

Her smelter køkken, spisestue og opholdsstue sammen i et stort rum med loft til kip, gulve i teaktræs skibsplank, flot brændeovn og et eksklusivt køkken med elementer af høj kvalitet, morgenmadsbar og alt, hvad man kan drømme om, af moderne hvidevarer. Her kan hele familien hygge sig i hinandens selskab, og når vejret tillader det, slår I dørene op til den store træterrasse, der indgår som en integreret del af boligen.

Med hele fire soveværelser er der masser af overnatningsmuligheder, og dertil kommer to lækre badeværelser - et med bruseniche og spa og et med bruseniche og sauna - samt en praktisk entré med skabsplads til overtøjet og plads til vaskesøjle.
Udenfor bliver I forkælet med en dejlig, ugenert have, der er nem at holde, og en dobbelt carport, der er holdt i samme flotte stil som huset.

Hele herligheden er beliggende i et attraktivt sommerhuskvarter i smukke Bisserup, der byder på flotte skovområder, gode badestrande og et helt igennem charmerende, maritimt havnemiljø. Bisserup er en aktiv landsby, hvor mange af de oprindelige huse er bevaret, så sjælen fra den gamle fiskerlandsby stadig lever. En perfekt beliggenhed, hvis man dyrker sejlads, vandsport, cykelsport, løb eller blot sætter pris på fantastiske naturoplevelser, herudover er der blot 15 min. til Næstved Golfklub.