Langdyssen 52, 4700 Næstved

Hyggeligt rækkehus ud til grønne arealer

Glæd jer til at udforske dette virkelig velindrettede rækkehus med fire værelser og en stor stue med åben forbindelse til køkkenet. Ude får I glæde af en solvendt have, der grænser lige op til et grønt areal, og i det hele taget er beliggenheden i Næstved skøn.

I starter naturligvis med at træde ind i den rummelige stue, hvor I let kan se indretningen for jer med sofaarrangementet nær terrassedøren og spisebordet nær åbningen til køkkenet. Sidstnævnte fremtræder pænt med hvide elementer toppet af en mørk bordplade, og rummene bindes nydeligt sammen af det gennemgående trægulv.

Trægulvet pryder også værelserne, der ligger i en afdeling for sig omkring et fordelingsgang, som snildt anvendes til opbevaring eller hyggerum for børnene. Endelig råder I over det praktiske bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Denne specifikke klynge af rækkehuse ligger som den sidste i området, hvorfor I kan se frem til en dejlig, fredelig placering, som særligt nydes i haven. Terrassen er charmerende med sten fra Næstveds kaserne, og så ligger den godt i læ af huset og modtager sol fra morgen til aften. Hertil har børnene plads til leg på plænen.

De åbne vidder danner gode rammer om spadsereture i fritiden, mens I også får det let i hverdagen, hvor I kan gå til busstoppested og dagtilbud samt cykle til skole, idrætshal og indkøbsmuligheder. En rask cykeltur kan bringe jer til bymidten, og ellers er bilen fremme på ti minutter. På denne måde oplever I en dejlig ro hjemme, mens I samtidig ikke har langt til byens tilbud.

Fristes I af denne kombination? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning af dette veludførte hjem.