Helleristen 38, 4700 Næstved

Flot enderækkehus i Dyssegårdsparken

Dette skønne enderækkehus i Dyssegårdsparken kan nu blive dit nye hjem i Næstved. Her flytter du ind i en stor grundejerforening, og indendørs byder planløsningen i dit kommende rækkehus på tre værelser, et stort køkken-alrum foruden et bryggers og et badeværelse. Dertil får du en skøn gårdhave, mens der også er plads til nogle havemøbler ved hovedindgangen. Velkommen til.

Du bosætter dig i et område med en større rækkehusbebyggelse i Næstved Syd, som har gode parkeringsforhold og fællesarealer. Herfra får du kort afstand til både indkøb, skole og idrætsanlæg. Du får desuden fem minutter til Sct. Jørgens Park Indkøbscenter, mens du ligeledes let kan komme til Gavnø, som byder på en masse skøn natur.

Du kan glæde dig til at indrette den hyggelige stue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet fra 2010. Herude er der god opbevaring til alle køkkenremedierne bag skabe og låger, og det er yderst veholdt og klar til en ny familie. Den store fordelingsgang kan rumme en del overtøj og smarte opbevaringsløsninger, og du kan herfra tilgå alle tre værelser, der er lyse og indbydende. Ét af dem har et indbygget skab. Badeværelset er nydeligt fra 2009 og har separat bruseniche, mens bryggerset bliver et yndlingsrum, hvis du har børn.

Du kan nyde solens stråler igennem hele dagen, da du nemt kan følge solens bane i begge gårdmiljøer. Der er masser af plads til flere blomsterkrukker og havemøbler, så den lille have er meget overkommelig at holde ved lige. Dertil er der et stort redskabsskur, som kan rumme diverse cykler og haveredskaber.

Har du lyst til en rundvisning? Vi vil med glæde vise dig Helleristen 38.