Helgenæsvej 59, 4700 Næstved

Fin villa med kælder i Appenæs

I en attraktiv bydel af Næstved står denne villa klar til nye ejere. 152 etagementer fordeler sig over et køkken-alrum, en stue, et værelse og et badeværelse. Dertil får I en god kælder i samme størrelse med disponible rum og et badeværelse. Udelivet kan nydes på den lukkede terrasse og i haven. Velkommen til.

Med adresse på Helgenæsvej 59 bosætter I jer tæt på naturen med Suså og nem adgang til Gavnø, hvor I kan opleve et rigt dyreliv med blandt andet fugle, rådyr og fiskehejrer. Husets høje beliggenhed gør også, at I kan se trætoppene på Gavnø. Fra matriklen får I gåafstand til daginstitution og skole, mens indkøb nås efter få minutter bag rattet. Derudover kan I cykle til bymidten på et kvarter.

Tilbage på adressen møder I et nydeligt hus med sort tag fra 2019 og løbende udskiftede vinduer med hvide rammer. Rundturen starter I Aubo-køkkenet fra 2007, som er opsat i en praktisk U-form med sorte fronter og integrerede hvidevarer. Her får I fine rammer til madlavningen, og videre er der plads til spisesektionen med langbord, så madlavning og lektielæsning i hverdagen kan udspille sig her. Tilstødende er stuen, som I kan indrette med det bløde møblement. Dernæst kommer værelset i en god størrelse, og til sidst skal I se badeværelset. Desuden er der gulvvarme i stue køkken, gang og værelse i stueetagen. Herfra går turen til kælderen med egen indgang, der råder over et badeværelse, hvor vaskefaciliteterne kan tilsluttes og et fyrrum samt tre disponible rum.

Fra alrummet træder I ud på den lukkede terrasse, som giver et dejligt, ekstra rum, som forlænger sommeren i begge ender. Få trin ned udfolder en lukket og ugeneret have sig med plads til leg og boldspil på plænen.

Ring og hør nærmere, vi viser gerne frem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.