Helgenæsvej 59, 4700 Næstved

Fin villa med kælder i Appenæs

I en attraktiv bydel af Næstved står denne villa klar til nye ejere. 152 etagementer fordeler sig over et køkken-alrum, en stue, et værelse og et badeværelse. Dertil får I en god kælder i samme størrelse med disponible rum og et badeværelse. Udelivet kan nydes på den lukkede terrasse og i haven. Velkommen til.

Med adresse på Helgenæsvej 59 bosætter I jer tæt på naturen med Suså og nem adgang til Gavnø, hvor I kan opleve et rigt dyreliv med blandt andet fugle, rådyr og fiskehejrer. Husets høje beliggenhed gør også, at I kan se trætoppene på Gavnø. Fra matriklen får I gåafstand til daginstitution og skole, mens indkøb nås efter få minutter bag rattet. Derudover kan I cykle til bymidten på et kvarter.

Tilbage på adressen møder I et nydeligt hus med sort tag fra 2019 og løbende udskiftede vinduer med hvide rammer. Rundturen starter I Aubo-køkkenet fra 2007, som er opsat i en praktisk U-form med sorte fronter og integrerede hvidevarer. Her får I fine rammer til madlavningen, og videre er der plads til spisesektionen med langbord, så madlavning og lektielæsning i hverdagen kan udspille sig her. Tilstødende er stuen, som I kan indrette med det bløde møblement. Dernæst kommer værelset i en god størrelse, og til sidst skal I se badeværelset. Desuden er der gulvvarme i stue køkken, gang og værelse i stueetagen. Herfra går turen til kælderen med egen indgang, der råder over et badeværelse, hvor vaskefaciliteterne kan tilsluttes og et fyrrum samt tre disponible rum.

Fra alrummet træder I ud på den lukkede terrasse, som giver et dejligt, ekstra rum, som forlænger sommeren i begge ender. Få trin ned udfolder en lukket og ugeneret have sig med plads til leg og boldspil på plænen.

Ring og hør nærmere, vi viser gerne frem.