Slettevej 117, Gelsted, 4160 Herlufmagle

Lækkert hus med dejlig beliggenhed i Gelsted

Ønsker I at blive en del af et velfungerende lokalsamfund i Gelsted, så skal I slå til nu. Denne fine og velindrettede villa fra 2001 kan nemlig blive jeres, og I får hele 132 kvadratmeter at boltre jer på. Ejendommen er ideel til børnefamilien, og I kan glæde jer til grønne arealer med legeplads lige rundt om hjørnet samt nærhed til alle bekvemmeligheder. Der er endvidere kort afstand til Næstved og Ringsted, og i 2017 blev der monteret et nyt naturgasfyr.

Ejendommen ligger på en kuperet grund i et børnevenligt og roligt kvarter med blandt andet legeplads og multibane, tæt ved åbne marker og en mindre sø. Der er 300 meter til nærmeste busstoppested og 400 meter til børnehaven. Børnene kan endda selv cykle de to kilometer i skole via den sikre cykelsti, og indkøb kan snildt nås i et raskt trav omkring én kilometer fra hoveddøren.

I bliver indenfor mødt af gulvvarme, hvor end I befinder jer samt flere niveauinddelte sektioner. Turen starter i det indbydende køkken-alrum, som har et dejligt køkken med god skabsplads og en funktionel arbejdsflade. Her kan langbordet placeres bagved halvmuren, så hele familien kan samles over en middag. Går I et par trin ned ad trappen, finder I dagligstuen i åben forbindelse med køkkenet, hvor der strømmer et behageligt lysindfald ind gennem ruderne. På den anden side af køkkenet, finder I ligeledes et par trin, som går op til fordelingsgangen med badeværelse og to oplagte børneværelser, mens forældreafsnittet med tilhørende badeværelse er placeret i forbindelse med stuen. Slutteligt er der et uundværligt bryggers.

I er heldige både at kunne nyde morgensolen og eftermiddagssolen på husets to terrasser. Haven har hertil været dyrket giftfri de sidste fire år og er beplantet med buske og træer.