Kyse Bygade 32, Kyse, 4700 Næstved

Stor villa i landlige omgivelser

Midt i det sydsjællandske grønne landskab, tæt på Fuglebjerg og Næstved, i den lille landsby Kyse finder I denne store villa med intet mindre end 279 etagemeter fordelt mellem stueplan, første sal og kælder. Her får I masser af lys, luft og rigtig god plads såvel inde som ude.

Her får I en stue, et køkken, et badeværelse, 4 værelser, samt et gæstetoilet, mens kælderen råder over tre disponible rum.

Ejendommen er opført i 1957 og fremstår nydeligt med røde mursten og hvide rammer omkring vinduer og døre. Der er lavt energiforbrug grundet solcellerne, og så er der indlagt fibernet.
Desuden får I god plads i udbygninger på den 10.812 kvadratmeter store grund, hvor hobbyer og gør-det-selv folket kan udfolde sig.
Matriklen råder over masser af plads til diverse projekter, og her er også en terrasse mod syd, hvor havemøblerne og grillen får deres optimale placering. Herfra breder haven sig på skønne græsarealer, hvor børnene kan løbe frit.

På Kyse Bygade 32 bosætter I jer i naturrige omgivelser med udsigt til åbne marker. Med gode tilkørselsforhold, er der rig mulighed for at etablere en gårdbutik, Bed&Breakfast eller noget andet. Knap fire kilometer fra matriklen finder i daginstitution og skolde, og der er sports- og idræts faciliteter, skøn natur med shelter i nærheden, mulighed for en vandretur på Fodsporet som ligger ca. 1 kilometer fra
ejendommen. Desuden er der omkring 10 og 25 kilometer til henholdsvis Næstved og Slagelse.

I stueplan får i en pænt køkken med plads til spisebordet, mens et langborg kan arrangeres i den tilstødende, dejlige stue, hvor samværet forløber nemt i opholdsrummene på tværs af sofahygge og madlavning. Etagen rummer også en entre, et badeværelse samt et bryggers. På førstesalen gemmer sig fire regulære værelser, en repos samt et gæstetoilet. Til sidst skal I se kælderen med tre disponible rum, hvor vaskefaciliteterne kan opsættes.

Huset opvarme ved brændefyr og på udhusbygningerne er der monteret solcelleanlæg, som mere end dækker sælgers elforbrug.

Book en fremvisning, så I kan se de dejlige omgivelser og mange muligheder.