Odensevej 112, st. th., 4700 Næstved

Dejlig toværelses lejlighed i Næstved

På Odensevej 112 finder I denne fine stuelejlighed. Her får I en indretningsvenlig bolig, der byder på et værelse, en stue, et køkken og et rummeligt badeværelse. I får også en hyggelig sydvestvendt altan, der sikrer jer en dejlig udsigt over grønne områder. Som prikken over i'et er der et kælderrum og fremragende parkeringsmuligheder, og så kan I glæde jer til at blive en del af en god og sund ejerforening.

I dette område kommer I tæt på hverdagens gøremål. Indkøb ligger få 100-meter fra hoveddøren, mens en cykeltur bringer jer hurtigt til de forskellige uddannelsesinstitutioner såsom Professionshøjskolen Absalon og Zealand Business College. Under tre kilometer fra hoveddøren har I Næstved Station, hvorfra I let kan komme videre rundt på Sjælland.

Indenfor bliver I budt velkommen af den flotte entré, hvor skabene let kan rumme overtøjet. Herfra tilgår I det tosidede køkken med hvide fronter, hvor I får masser af skabsplads og mulighed for opsætning af vaskefaciliteter. Videre på badeværelset får I lyse fliser, gulvvarme og en glasafskærmet bruseniche.

I stuen og værelset har I trægulve, og værelset rummer endda et skab, der har praktiske skydelåger. Stuen får et herligt lysindfald fra sydvest, og I kan indrette jer med både spiseplads og bløde møblementer. Herfra får I adgang til altanen, hvor I kan tilbringe mange gode stunder.

Alt i alt får I her en lejlighed, der er perfekt som førstegangskøb eller som egner sig godt til både parret eller singlen. Med nærheden til Næstved centrum kan I nyde godt af byens muligheder og spændende butikker.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.