Brandtsgade 26, 1. TV., 4700 Næstved

Charmerende og hyggelig 2V lejlighed i Næstved

På første sal i en nydelige rødstensejendom på Brandtsgade 26 i det centrale Næstved møder I denne fine og hyggelige lejlighed, der kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed samt en veldisponeret planløsning med blandt andet en flot, charmerende stue og et regulært soveværelse. Velkommen til.

I bosætter jer ganske fremragende i byen, for fra adressen kan I se frem til korte afstande til alt, hvad hjertet begærer. Til midtbyens handelsgader, caféerne og restauranterne er der blot få hundrede meter, mens I ligeledes er placeret hensigtsmæssigt i forhold til den offentlige transport og grønne, rekreative arealer. Som prikken over i'et er I ikke langt fra det spændende havnemiljø.

Ejendommen blev opført i 1914 og fremstår med diskrete, dekorative fremhævninger og et nyt tag i efteråret 2020. Som I bevæger jer inden døre, ankommer I først til en pæn entré, der tillige fungerer som fordelingsgang mellem boligen rum og værelser. På venstre hånd ligger det velindrettede køkken, hvor rigelige mængder skabs- og bordplads giver gode betingelser for madlavning. Sammesteds er en vaskemaskine installeret.

På den modsatte side af entréen finder I den charmerende stue, der prydes af et smukt, klassisk trægulv og lysindfaldet fra det markante, sprossede vinduesparti. På grund af rummets størrelse er det en smal sag at indrette både spisebord og sofagruppe side om side, mens I endnu har tilgode at se soveværelset. Badeværelset er med neutrale klinker og en god separat bruseniche.

Afslutningsvist er det værd at bemærke, at I på de fine udearealer med græs og træterrasse kan nyde sommerens lune vejr under åben himmel.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.