Østergade 12B, 3. TH., 4700 Næstved

Flot 3 værelses lejlighed med panorama udsigt fra lejlighedens to altaner

Postkort vue over byens tage fra denne dejlige penthouse lejlighed beliggende i rolige omgivelser i hjertet af Næstved. Fra to altaner kan du hele sommeren nyde morgenkaffen på den ene og en sval drink om eftermiddagen/aftenen på den anden.

Lejligheden på 95 m2 byder på 3 lyse, regulære rum. Fra entré med garderobe er der adgang til flot badeværelse med separat bruseniche og et veldisponeret, hvidt køkken, hvidevarer samt vaskesøjle.

I stuen er der med det smukke lysindfald fra vinduespartierne mod syd og glasdøren til en altan en behagelig atmosfære. Dens rummelighed gør det let at indrette med spise afdeling og sofa arrangement. Fra stuen adgang til to sideløbende værelser, det ene med udgang til altan.

Med to altaner på hver side af boligen er der mulighed for at nyde solskinnet og den friske luft samt den pragtfulde udsigt dagen igennem. Hvis det ikke er nok, er der fri adgang til stort, velplejet haveanlæg. Tidsubegrænset P-plads for enden af haven.

Fra lejligheden er der få skridt til alle byens faciliteter: supermarked, biograf, cafeer, torv, station, VUC, og det nye Integrations Center. Ligesom man er tæt på rekreative åndehuller, såsom Munkebakken, Susåen og Herlufsholmskoven.

Lyder det som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.