Slagelsevej 55, 4700 Næstved

Smuk patriciervilla med attraktiv beliggenhed i Næstved

Denne fantastiske ejendommen præsenterer sig med en gennemført patricierstil inde såvel som ude. Med en fabelagtig, tilbagetrukket placering samt en veldisponeret planløsning i form af fire værelser og imponerende, højloftede stuer kan I forvente noget udover det sædvanlige. Dertil kommer en skøn, solrig have.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og fra matriklen kan I se frem til korte afstande til alt, I har brug for i hverdagen. Her hører man under Lille Næstved Skole, som nås på ganske få minutter til fods, og det samme gør sig gældende for nærmeste dagligvareforretning, der ligger blot 500 meter fra hoveddøren. Ligeledes er daginstitution tæt ved, mens også midtbyen, åen og skoven ved Herlufsholm er placeret i gåafstand. Bemærk desuden, at distancen til togstationen tilbagelægges på bare ti minutter.

Villaen fremstår allerede fra vejen med en sublim æstetik. Det smukke mansardtag ledsages af nydelige kviste, og dertil står den hvidmalede facade skarpt. Udtrykket er elegant videreført indendøre, hvor I råder over 175 kvadratmeter foruden de 90 kvadratmeter, som kælderen udgør.

Den hjemlige, herskabelige stemning udspiller sig i særdeleshed i de to stuer og køkken-alrummet i stueplan, som byder på afslebne gulve samt et rigt lysindfald fra dannebrogsvinduerne. Køkkenet er udført, så det korresponderer fornemt med det resterende. Etagen afrundes af et regulært værelse og et badeværelse. Via den svungne trappe i entréen ledes I til førstesalen, hvor der venter et møblérbart repos, som tillige tjener som bindeled mellem henholdsvis et toilet, et badeværelse og tre værelser - det ene med udgang til en skøn altan med udsigt til byens tage.

Grunden er hævet behørigt over vejen, og i baghaven har I en fremragende, sydvestvendt oase. På terrassen kan I slappe af i behagelige omgivelser, mens plænen let danner ramme om børnenes leg. Slutteligt har I en garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.