Nyskovvej 12, Torup, 4700 Næstved

Rummelig villa med udsigt over åbne marker

Skal jeres næste hjem kunne rumme den voksende familie, og vil I gerne nyde udsigten over åbne marker hver eneste dag? Så er denne villa i den hyggelige landsby Hammer Torup måske noget for jer. I bosætter jer omkring 15 kilometer fra Næstved og kun en kort køretur fra Mogenstrup, der både har skole, SFO, daginstitution og dagligvareforretninger. Samtidig er I tæt på motorvejen, så pendlerne får gode vilkår.

Huset på Nyskovvej 12 strækker sig over 184 m2 fordelt i halvandet plan, og inde såvel som ude præsenterer alt sig velholdt og indbydende, ligesom huset er malet i 2019 og 2020. Ejendommen er desuden placeret på en 2.502 m2 stor grund med græsplæne omkranset af en hæk og med udsyn til de smukke, naturrige omgivelser.

Stueplan udfolder sig fra den brede entré, hvor I på højre hånd finder I badeværelset med sort møblement, dobbelt håndvask og et muret bruseafsnit. På venstre side af entréen føres I ind i det store køkken med hvide, grebsfrie HTH-elementer fra 2010 samt integrerede hvidevarer og god bordplads til madlavningen, så hele familien kan inkluderes.

Tilstødende køkkenet finder I to sammenhængende stuer, der begge er beriget med et behageligt lysindfald. Stuen nærmest køkkenet er oplagt som en regulær spisestue, hvor langbordet kan stilles i karnappen, mens den anden stue kan indrettes med bløde møbler nær konvektionsbrændeovnen fra 2018. Etagen afrundes af to værelser samt en separat mellemgang, der med lidt god vilje kan omdannes til et hjemmekontor eller et opbevaringsrum.

På førstesalen venter jer yderligere et værelse med loft til kip og synlige bjælker samt indbygget skab. Lige overfor er der et disponibelt rum, hvor I kan etablere et værelse, hvis I ønsker.

Udenfor tilbringes sommeren på den sydvendte terrasse i havemøblerne omgivet af farverige blomsterkrukker og med kig til græsplænen.

Kontakt os i dag.