Fuglevænget 13, 4700 Næstved

Charmerende villa centralt i Næstved

Mulighederne synes i dén grad mange her på Fuglevænget 13 centralt i Næstved. Den dejlige, spændende etplansvilla nyder godt af en charme, der kun er 60'er-huse som disse forundt, og planløsningen er helt genial, hvis I selv ønsker at præge rammerne. Ude får I glæde af en solbeskinnet have. Velkommen til!

Gulstensvillaen fra 1962 præsenterer sig nydeligt med et tag fra 2010, og så er der indlagt lynhurtigt fibernet. Til ejendommen hører en garage med et tilknyttet skur.

De 144 kvadratmeter breder sig i ét plan, og dertil kommer 46 bonuskvadratmeter i kælderen. I kan se frem til to store stuer, der begge modtager et generøst lysindfald fra de markante vinduespartier, ligesom terrassedørene nemt sætter udemiljøet i spil. Blotlagt murværk pryder væggene, mens pejsen slår stemningen an. Tilstødende den ene stue ligger husets køkken og bryggers.

I får i alt tre værelser med integreret garderobeopbevaring samt to retrobadeværelser, hvoraf det ene er særligt komfortabelt med et kar. I kælderen er der endnu et badeværelse samt rum til den overskydende opbevaring.

Haven omkranses af tætte, opvoksede hække, så I har et skønt, lukket uderum. Orienteringen mod syd og vest giver jer mulighed for at nyde solskinnet gennem dagen, mens den overdækkede terrasse lader jer sidde i ly og læ for vind og vejr året rundt.

I bosætter jer på en lukket vej med bum - uden gennemkørende trafik. For børnefamilien finder I Ellebækskolen afd. Kildemark, daginstitutioner og indkøb inden for en radius af én kilometer, og hopper I på cyklen, når I Næstved Station på under ti minutter.

Er det jer, der skal bo her? Så kontakt os for en fremvisning!