Fjordvangen 20, Stenbæksholm, 4700 Næstved

Arkitekttegnet villa med en fantastisk beliggenhed

Lige uden for Næstved og med én af Danmarks smukkeste golfbaner som nabo finder I denne arkitekttegnede villa med et væld af lækre løsninger. Huset er placeret på en 1.932 m2 stor grund, og den gennemtænkte planløsning giver jer et pragtfuldt, åbent opholdsmiljø, fire værelser og to badeværelser.

Villaen dateres til 2005 og er rig på fremragende detaljer. Det åbne opholdsmiljø er karakteriseret ved de loftshøjde glaspartier, hvor dagslyset vælter ind fra sydvest, og bliver eftermiddagssolen for skarp, kan de udvendige og motoriserede solgardiner rulles ned ved et enkelt tryk. Køkkenet præsenterer sig med en tidløs elegance med hvide, grebsfrie fronter, mens kogeøen markerer overgangen til stuen med integreret pejs.

Hele boligen er udstyret med gulvvarme, og stuens massive egetræsgulv fortsætter på de fire værelser. I den oplagte forældreafdeling er der et stort soveværelse med walk-in-closet og adgang til eget badeværelse fra 2020. Derudover får I endnu et badeværelse i moderne stil, og planløsningen fuldendes af bryggerset, hvor køkkenets klinker er videreført for et gennemgående udtryk.

Sommeren kan nydes på den sydvestvendte træterrasse med forbindelse til både stuen og to af værelserne. Her sidder I i første parket til golfbanen og kan følge med i spillet, mens I hygger med lørdagskaffen. Mod øst findes endnu et terrassemiljø, hvor afskærmningen sikrer privatlivet. Foruden den anseelige plæne byder grunden også på en muret garage med plads til 2 biler samt et lille værksted i forlængelse.

I bosætter jer fredeligt for enden af en lukket, privat vej, og det flotte kvarter prydes af arkitektoniske villaer. Nærområdet byder på smuk natur, og Karrebæk Fjord er en god destination for aftenens spadseretur. Hopper I på cyklen, har I cirka ti minutter til skole og pasningstilbud, mens der er knap fem kilometer til Næstved centrums mange tilbud.

Kontakt Anders fra Næstved Mægleren på 51225322, aj@naestvedmaegleren eller www.nastvedmaegleren for en fremvisning.