Bøgevej 24, 4683 Rønnede

Flot etplans familievilla fra 2009 i Rønnede

Denne flotte etplansvilla fra 2009 befinder sig på et lukket vænge i Rønnede. Den er opført af en håndværker til sig selv og fremstår utroligt indbydende med sine håndstrøgne mursten, sortglaseret tegltag og mahognivinduer, og så kan I glæde jer til et alrum, fire store værelser og to badeværelser. Ude venter en skøn have. Alt sammen i en nyere udstykning med pæne huse tæt på indkøb og infrastruktur.

Inde finder I gennemførte detaljer som et genveksanlæg, en centralstøvsuger og gulvvarme overalt. Alrummet ligger i boligens knæk og giver jer spændende indretningsmuligheder. Bemærk særligt det høje, kipførte loft og tagvinduerne, der sørger for en fremragende belysning. I rummets ene ende kan familiens kok glæde sig til et åbent køkken, som tillader samvær på tværs af madlavningen og lektielæsningen. I boligens sydøstlige ende finder I forældresoveværelset, som også er med loft til kip og tagvindue, og så får I eget badeværelse med muret bruseniche. I den anden ende kan børnene indtage de resterende tre store værelser og deles om det andet brusebadeværelse, som grænser op til det lyse bryggers.

Fra alrummet træder I ud i den store have gennem dobbelte terrassedøre. Langs husets sydlige mur kan I indrette terrassemiljøet, og ynder I at gå barfodede om sommeren, kan det foregå hele vejen rundt om boligen på flisearealet, som snildt kan rumme flere siddeområder. Endeligt er her også flere frugttræer, som giver et godt udbytte.

For enden af vejen kan I gå ned på en lille sti, som fører til et grønt område med udsigt til smuk natur og helt til Faxe Bryggeri. Derudover befinder daginstitution, indkøb og skole sig også i nærheden. Området omkring Rønnede byder på mange spændende aktiviteter, og en hurtig køretur kan både tage jer til Golfbanen, den berømte Rønnede Kro, Faxe, Skovtårnet, Gisselfeld Kloster, gods og Park samt Feddet Strand. Slutteligt tilkører pendleren også let motorvejen, ligesom der kun er 25 min. kørsel til Køge Torv.

Kontakt Anders fra Næstved Mægleren på 51225322 eller aj@naestvedmaegleren. dk for en fremvisning.