Eskeskoven 45, 4700 Næstved

Nyere opført villa i enestående kvalitet i Næstved Nord

I en nyere udstykning i Næstved Nord findes denne nybyggede og indflytningsklare etplansvilla, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Få minutter væk ligger adskillige dagligvareforretninger, daginstitutioner, skole og Næstved Storcenter.

Indretningen af det rummelige, H-formede hjem fra 2019 er virkelig velovervejet, og dækker med sine 251 m2 over en dobbelt carport, redskabsrum, fire værelser, to badeværelser, stue, køkken, bryggers og masser af opbevaringsplads i form af to depotrum. Værd at nævne er også den gennemgående gulvvarme, det miljøvenlige Nilan-ventilationsanlæg samt de nedsunkne solceller, som bidrager til en lavere varmeregning uden at forstyrre husets æstetiske udtryk.

Boligen er meget belejligt opdelt, hvor børneafdelingen har to værelser og eget badeværelse med brus, mens voksenafdelingen råder over husets største soveværelse, badeværelse med dobbelt håndvask samt et walk-in-closet. Som prikken over i'et kan I slappe af i badeværelsets spabad, hvor det er muligt at tilkoble et TV.

Husets hjerte er det åbne køkken-alrum, der med sit brede vinduesparti og Velux-ovenlysvinduer fremstår særdeles lyst og lækkert. De hvide, grebsløse elementer fra HTH samt rummets smukke flisegulv giver køkkenet et flot look, og de hårde hvidevarer fra Siemens kan med deres smarte app-funktion betjenes på farten og gøre jeres hverdag lettere. Fra køkkenet er der adgang til en overdækket, vestvendt terrasse, som er perfekt til solnedgange og underholdning på lune sommeraftener.

Rundt om ejendommen er der anlagt en nem have samt en flisebelagt indkørsel og flere gode terrasser.

Med denne bolig bliver I en del af udstykningen "De Lodne Højder," og som navnet foreslår, ligger grunden hævet og byder på en rigtig god udsigt. I bliver en del af et fællesskab af nybyggere, nogle med børn og andre uden, dog er alle imødekommende.

Ønsker I et hus, hvor alt er nyt og luksuriøst, er dette drømmehuset for jer.