Snesere Torpvej 15, Snesere, 4733 Tappernøje

Lækkert landsted med orangeri

Landlig idyl og moderne boligindretning går hånd i hånd på dette fantastiske landsted. Det fremstår utroligt velholdt med et stråtag fra 2019, en dobbelt garage og et skønt orangeri, hvor I virkelig kan komme ned i gear og nyde livet. I kommer til at bo på en grund på hele 2,2 hektar med mulighed for dyrehold. Alt sammen omgivet af rolig natur, men med passende afstand til motorvejen. Alt i alt en ejendom i særklasse, som skal opleves!

Der er flere lækre detaljer som sprossevinduer og gulvvarme i hovedhusets stueetage. I 2015 blev der lagt nye gulve, og lofter og ydervægge blev efterisoleret. Selv køkkenet med fyldningslåger følger den landlige stil, og her er der gode muligheder for hjemmets kok, som alt efter ambitionsniveau kan have plads til flere end 22 personer om spisebordet. Herfra er der adgang til stuen, hvor der ligesom i alrummet ses et fremragende lysindfald gennem vinduer til flere verdenshjørner. På samme etage er der et badeværelse, og ovenpå kan I fordele de fire værelser mellem jer. I flere af værelserne er der synlige spær, og derudover er her også et gæstetoilet.

Uden døre venter der en stor have med flere solkroge, og I kan også glæde jer til den smukkeste udsigt over åbne marker. I 2017 blev der bygget et orangeri, så I tilmed kan forlænge sommeren i begge ender og indrette endnu en hyggekrog. Ved siden af hovedhuset er der en længe med garage med to elektroniske porte, et værksted, et viktualierum/bryggers med indbygningsovn, et fyrrum samt en overdækket terrasse.

Det store bolig på hele 199 m2 opvarmes for kun 10.000 kr. om året med pillefyr. Der er indlagt fibernet.

Fra grunden er der kun en kort køretur til både daginstitution, skole og indkøb. Næstved nås på 20 minutter i bil, og motorvejen tilkøres på under fem minutter.

Skal I bo her?

Så kontakt Anders fra Næstved Mægleren på 51225322 eller aj@naestvedmaegleren.dk for en fremvisning.