Bogensevej 65, ST. TV., 4700 Næstved

Flot istandsat stuelejlighed

Her får du en lys og indbydende lejlighed med eftertragtet beliggenhed i Hegnsparken på Bogensevej i Næstved. Boligen er beliggende i stueetagen og har et dejligt opholdsmiljø og to værelser. Her finder du 76 gode m2 med kort afstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport. Til lejligheden hører en solrig, delvist overdækket terrasse.

I stuen er et godt lys fra det brede vinduesparti, der vender mod syd og giver en god udsigt. Lejligheden har massive parketgulve, som blev slebet og olieret i 2017, og der er fin åben forbindelse til køkkenet. Således kan du nemt indrette dig med både sofaarrangement og spisebord. Køkkenet tager sig flot ud med hvide, grebsfri elementer fra Kvik fra 2017. Lejligheden indeholder to værelser - det ene er tilføjet ved at flytte væggen i stuen, hvilket også resulterede i et endnu bedre lysindfald i boligen. Værelserne fremstår pæne, og det ene blev desuden indrettet med et walk-in-closet i 2019. Samme år blev også badeværelset renoveret, og det præsenterer sig i sin helt egen stil med hvide fliser og en kommode ombygget med håndvask. Her er også etableret tilslutningsmulighed for egen vaskemaskine.

Udelivet kan nydes på den lækre terrasse, hvor der er sol næsten hele dagen og en specielt god udsigt til de grønne område, da der som noget særligt for denne lejlighed er frit udsyn fra stuen og terrassen.

Udendørsarealerne holdes pæne af ejerforeningen og byder også på legeplads, fodboldbane og aflåst cykel- og knallertskur. Af yderligere faciliteter kan nævnes vaskekælder inkl. tørrerum, samt tilhørende kælderrum, som er beliggende lige under lejligheden. Endvidere er det tilladt at have husdyr i lejligheden.

Fra adressen er der gåafstand til de fleste af hverdagens fornødenheder, blandt andet skole, daginstitution og indkøb. Ligeledes er gymnasiet og svømmehallen beliggende tæt på. På cyklen kan du nå Næstved Station på godt 10 minutter eller tage et smut forbi den fine natur ved Susåen, som ligger blot halvanden kilometer fra hjemmet.

Kontakt Anders fra Næstved Mægleren på 51225322 eller aj@naestvedmaegleren.dk for en fremvisning.