Mejerivej 33A, 4700 Næstved

Stor flot familevilla med god beliggenhed, tag fra 2015 og køkken renoveret 2020

Er I på udkig efter en bolig, som hele familien vil elske? Så skal I bare se her! På en rolig villavej i det attraktive Duelunds-kvarter i Holsted kan I nu indrette jeres nye hjem i denne 194 m2 store familievenlige villa. Ejendommen er oplagt til den pladskrævende familie, som drømmer om et lyst hjem med en dejlig stemning og en smukt anlagt have samt carport, overdækket areal helt til hoveddøren og en fantastisk overdækket terrasse, der oser af stemning til udeliv.

Beliggenheden giver jer stort set alting samlet inden for en radius på under en kilometer. Det gælder både daginstitutioner, den eftertragtede Susåskolen - afdeling Holsted, idrætsfaciliteter og butikker samt Bilka i Næstved Storcenter, som I kan gå til på få minutter via sti gennem det levende læhegn bag ejendommen. Desuden bliver I godt forbundet med bus og tog, og i bil er der tre minutter til den nye omfartsvej og lidt over et kvarter til motorvejen mod København.

Villaen indeholder Hall, køkken-alrum stor stue, bryggers, 2 flotte nyere badeværelser med tagvinduer og 4 værelser, hvoraf det ene har et helt værelse som walk-in closet. Værelset kan genetableres med dør fra gangen, så der bliver 5 værelser. Alt er i rigtig god stand og senest er køkkenet blevet renoveret i juni 2020.

Villaen har både carport og godt udhus/værksted og ligger tilbagetrukket og ugeneret på en koteletgrund. Haven er helt fantastisk anlagt med flere terrasse og frugttræer i overkommelig højde. Huset er opført i hvide sten med sort eternittag fra 2015.

Sælger har betalt for indlægning og tilslutning af fibernet.


Kontakt Anders fra Næstved Mægleren på 51225322 eller aj@naestvedmaegleren.dk for en fremvisning.