Mejerivej 14, 4700 Næstved

Attraktivt beliggende kvalitetsvilla

Er I på udkig efter en bolig, som hele familien vil elske? Så skal I bare se her! På en rolig villavej i det attraktive Duelunds-kvarter i Holsted kan I nu indrette jeres nye hjem i denne bundsolide kvalitetsvilla. Ejendommen, der oprindeligt er opført af en murermester til sin egen familie, er oplagt til jer, som drømmer om et lyst hjem med en dejlig stemning og en smukt anlagt og opvokset have.

Beliggenheden giver jer stort set alting samlet inden for en radius på under en kilometer. Det gælder både daginstitutioner, en eftertragtet skole, idrætsfaciliteter og butikker og Bilka i Næstved Storcenter, som I kan gå til på omkring fem minutter. Desuden bliver I godt forbundet med bus og tog, og i bil er der tre minutter til den nye omfartsvej og lidt over et kvarter til motorvejen mod København.

Villaen, der har muret carport, ligger tilbagetrukket og ugeneret bag en klædelig forhave. Huset er opført i gule sten med fuldvalmet skiftertag, og boligen er opvarmet af et gasfyr fra 2016. Inde i den store dagligstue giver en pejs ekstra varme. Her kan familien sidde på kolde vinterdage fordybet i bøger og tablets, mens duften fra det knitrende birkebrænde fuldender hyggen sammen med udsigten til haven, hvor et gult tæppe af erantis varsler, at der er forår på vej.

Dagligstuen er forbundet med en spisestue, og den tilstødende hall, som er placeret centralt i boligen. Hallen kan også oplagt møbleres til endnu et opholdsrum og har udgang til en lun overdækket krog på den sydvendte terrasse, og der ligger parketgulv ligesom i stuerne og på de tre værelser. Alle værelser har i øvrigt gode indbyggede skabe, som der også er skuffer i. Køkkenet, hvor I fint kan spise de daglige måltider, ligger praktisk med adgang direkte til bryggerset.

Herudover indeholder boligen en entré, et gæstetoilet og et badeværelse med sauna, badekar samt bruseniche. Vi vil desuden fremhæve, at der er tale om et ikkeryger-hjem. Kontakt Næstved Mægleren for en fremvisning, hvor I får alle detaljerne med.