Søndergade 17, 4700 Næstved

God rødstensvilla med velholdt have centralt i Hyllinge

I smørhullet mellem Næstved og Slagelse finder I denne villa centralt i Hyllinge tæt på vuggestue, børnehave, skole og sportshal. Her får I meget hus for pengene, og ikke nok med det, så kan I se frem til en pæn tilstandsrapport og et fornuftigt energimærke - og ikke mindst lave varmeudgifter, da både variable og faste betalinger er blevet reguleret hos det lokale varmeværk. Ejerudgifterne er ligeledes lave. Alt i alt kan i bo godt til en rigtig fornuftig månedlig udgift.

Huset er i halvandet plan, hvor førstesalen byder på en værelsesafdeling med to gode værelser og en møblerbar repos. Sidstnævnte kan snildt arrangeres med kontorplads, legehjørne eller gaderobe, og heroppe har alle rummene blotlagte bjælker, højt til loftet samt pæne lofter og gulve, som blev lagt i 2009. Det er det samme gulv, som går igen i stueplan.

I stueplan er der et flot køkken, hvor der er rigeligt med plads til, at I kan hjælpes ad med at tilberede livretterne. Middagen kan serveres i det åbne alrum i forlængelse med dagligstuen eller i spisestuen, og på grund af den spændende planløsning, er der masser af indretningsmuligheder.

I 2012 blev døre og vinduer udskiftet, og generelt præsenterer boligen sig velholdt og istandsat. Badeværelset blev ligeledes moderniseret i 2009 med nyt badeværelsesmøbel og skabe til toiletartiklerne. Herude er der tillige gulvvarme til de kølige morgener.

Udenfor venter et dejligt gårdhavemiljø med mindre frugttræer og et drivhus, hvor I kan plante skoleagurker og tomater til sommersalaten. I 2010 blev udearealet istandsat med højbede, plankeværk om hele grunden foruden belægning i indkørslen og på gårdspladsen. I 2016 fik garagen elport, og et par år senere fik brændeskuret nyt ståltag.

I får en fredelig beliggenhed med tennisbaner tæt på, hvor I kan få pulsen op. Hyllinge er desuden en by, hvor der arrangeres aktiviteter såsom fællesspisning i vinterhalvåret.