Jernbanegade 3, st., 4700 Næstved

BRUGSKLAR CAFÉ MIDT I NÆSTVED BY

Har I ledt efter muligheden for at opstarte egen café men er usikker på, hvordan det gøres succesfuldt? Så kan erhvervslejemålet på Jernbanegade 3, st. uden tvivl hjælpe jer på vej, for her er rammerne sat, med en omsætningen på 1,4 mio. i 2021 og helt ideel placering!

I overtager erhvervslejemålet fuldt indrettet og med en omsætning, der ikke spænder ben for jer. Nuværende forretningsindehaver bruger lejemålet til café, hvilket både ydre og indre arealer er særdeles velegnet til. Udenfor er der plads og indretning til at placere siddepladser, så besøgende nemt kan slænge sig i solen og nyde, hvad end I byder på.

Indenfor vil gæsterne møde et stort lokale med spændende detaljer, hyggelige kroge og smagfuld indretning, hvor køkken og serveringsdisk fungerer som en integreret del af miljøet og giver et åbent flow mellem bar og siddeområde. Det eneste I mangler er et skilt og jeres menu - så er stedet sådan set åbent for salg. Bag spiseområdet ligger to lagerrum, toiletfaciliteter samt lagerrum i kælderen.

I placeres midt i Næstved by omkring alle de andre spisesteder, kaffebarer, butikker og arbejdspladser, så regn med en rig menneskemængde de fleste dage om ugen. Udover en velbesøgt lokation giver adressen jer også kun 300 meter til Næstved St. samt gode muligheder for at parkere bilen i baggården.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.